Kindervoorstelling in Buiksloterkerk

  Nieuws
(Foto: RVG Photography)
(Foto: RVG Photography) (rodi.nl)

NOORD - In de Buiksloterkerk in Amsterdam-Noord speelt The Big Mo zaterdag 16 september de voorstelling 'Moosje gaat terug naar school'. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. De theatervoorstellingen van The Big Mo zijn gebaseerd op het principe van ‘improvisatietheater’: een theatervorm waarbij samenwerken en het accepteren van elkaars ideeën centraal staan. In de kindervoorstellingen is daarom volop ruimte voor kinderen om mee te spelen aan de hand van de acteurs.
Moosje is een lief, slim en ook eigenwijs meisje dat bijzondere avonturen beleeft. En nu staat ze voor misschien wel het allergrootste avontuur: na de lange zomervakantie terug naar school. Wat zal ze daar allemaal beleven, in een nieuwe klas, met nieuwe dingen om te leren, nieuwe kinderen en een nieuwe meester? Moosje heeft al gehoord dat de lessen van de nieuwe meester heel bijzonder zijn... De voorstelling begint met een kort gesprekje met het publiek. Daarbij vragen de acteurs wat Moosje allemaal zou kunnen meemaken en wat de kinderen het leukste vinden aan school. Op basis van de ideeën van de kinderen bedenken de acteurs ter plekke het verhaal. Het resultaat is een telkens weer unieke voorstelling.
De voorstelling begint om 11.00 uur en eindigt rond 12.00 uur. De kerk is open vanaf 10.30 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10 in Amsterdam. Entree (inclusief koffie, thee, limonade): 4 euro (tot 12 jaar), 9 euro voor Vrienden Buiksloterkerk en 12,50 euro vanaf 12 jaar. Kaarten zijn te koop aan de deur.

Meer berichten