Ontwerpbijeenkomst Elzenhagen Zuid

  Nieuws
De gemeente Amsterdam nodigt Amsterdammers uit voor de tweede ontwerpbijeenkomst voor de inrichting van de openbare ruimte van Elzenhagen Zuid. (Foto: gemeente Amsterdam)
De gemeente Amsterdam nodigt Amsterdammers uit voor de tweede ontwerpbijeenkomst voor de inrichting van de openbare ruimte van Elzenhagen Zuid. (Foto: gemeente Amsterdam) (rodi.nl)

NOORD - De eerste ontwerpbijeenkomst voor de inrichting van het openbaar gebied in Elzenhagen Zuid vond in april plaats. De avond leverde een groot aantal concrete ideeën op. Daar zijn de ontwerpers mee aan de slag gegaan. Nu is het tijd voor de tweede ontwerpbijeenkomst. De gemeente Amsterdam nodigt Amsterdammers uit voor de tweede ontwerpbijeenkomst voor de inrichting van de openbare ruimte van Elzenhagen Zuid.
De bijeenkomst vindt 25 september om 19.00 uur plaats op het stadsdeelkantoor Noord, Buikslotermeerplein 2000. Tijdens deze tweede bijeenkomst presenteert ontwerpbureau Sant & Co het conceptontwerp. Men ziet hoe de ideeën een plek hebben gekregen in het ontwerp. Bureau Sant & Co legt uit hoe de inbreng van de eerste bijeenkomst is verwerkt en welke keuzes er zijn gemaakt. Hierbij is volop gelegenheid om reactie te geven op het conceptontwerp. Voor het gebied rondom de atletiekbaan (fase 1) is dit de laatste bijeenkomst. In oktober 2018 komt de gemeente nog een keer terug met het ontwerp van de overige delen van het Dijkpark en de Zuidbuurt. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via elzenhagenzuid@amsterdam.nl, onder vermelding van 'Ontwerpsessie'.
In oktober wordt de laatste ontwerpbijeenkomst gehouden. Men kan dan het laatste ontwerp, naar aanleiding van de tweede ontwerpbijeenkomst van 25 september, bekijken. De datum voor deze bijeenkomst wordt later bekendgemaakt.

Meer berichten