Laatste Parkmarkt in het Noorderpark

  Nieuws
(Foto: Noorderpark)
(Foto: Noorderpark) (rodi.nl)

NOORD - Iedereen kan zondag 30 september terecht in het Noorderpark voor de laatste Parkmarkt van dit jaar. Buurtbewoners huren voor een prikkie een kraam om zo hun tweedehands kleding en leuke hebbedingen aan de man brengen. Deze laatste editie pakt groots uit. Je vindt er tweedehands spullen, prullaria en lekker eten. Ook kun je er terecht voor planten, zelfgemaakte sieraden en tassen. Iedereen is welkom op deze lokale markt middenin het park.
De markt wordt opgebouwd bij café-restaurant Pompet en is te bezoeken van 10:00 tot 19:00 uur. Kosten voor een kraam voor de hele dag bedragen 15 euro, met 5 euro borg. Een marktkraam kan men reserveren met een mail via parkmarkt@hotmamahot.nl.
Dit initiatief voor creatief en sociaal ondernemerschap in de buurt wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van EFRO (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling). In het Noorderpark ontmoeten steeds meer bewoners uit verschillende wijken elkaar via bijzondere initiatieven. Stichting Noorderpark helpt bewoners hun ideeën te verwezenlijken. Alle activiteiten staan gebundeld op www.noorderpark.nl.

Meer berichten