'Ik wil mijn steentje bijdragen' - Sandra Vleerlaag steunt Kika met deelname aan marathon

  Nieuws
Sandra Vleerlaag. (Foto: aangeleverd)
Sandra Vleerlaag. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

NOORD - Sandra Vleerlaag loopt zondag 4 november de Marathon van New York. Met de 42 kilometer en 195 meter die zij dan aflegt steunt zij Stichting Kinderen Kankervrij (Kika). Het minimale sponsorbedrag wat zij op moet halen is 5950 euro. Om dit te bereiken organiseert zij ondermeer aanstaande zaterdag een filmmiddag bij FC Hyena in Amsterdam-Noord.

Door Wendy Ruittemanz

De teller staat inmiddels op 3700 euro. Dit bedrag komt dus ten goede aan Kika. "De marathon is een geweldige prestatie en ook een ontzettend mooi doel. Mijn drijfveer om mee te doen is dat ik graag mijn steentje wil bijdragen aan het verminderen van kinderkanker. Hiermee heb ik de mogelijkheid om hiervoor een mooi bedrag op te halen. Dus dat is al heel mooi en met een paar leuke acties en evenementen hopen wij dit bedrag nog te verhogen. Zaterdag 6 oktober hebben wij een bioscoop zaal gekregen van de FC Hyena waar wij de film De Marathon vertonen", vertelt Vleerlaag.

Kosteloos


"De FC Hyena is een ontzettend leuke kleine bioscoop aan het IJ in Amsterdam-Noord. Wij vertonen de film gratis van 15.00 tot 17.00 uur en vragen aan iedereen die een leuke filmmiddag wil om aan de deur een bijdrage te doen in de bus die er staat. Dus we hebben gekozen voor een bedrag naar keuze." De FC hyena is gevestigd op Aambeeldstraat 24 in Amsterdam en er is voldoende parkeergelegenheid. "Ik vind het ook heel erg leuk dat de FC Hyena hieraan kosteloos meewerkt. Ontzettend aardig van ze!"

"Naast dit evenement organiseren we een sportmiddag in park de Oude Kwekerij in Alkmaar. 21 oktober van 13.00 tot 18.00 uur. Er zullen diverse sportieve activiteiten voor volwassenen en kinderen worden georganiseerd, er zal een hapje en een drankje zijn en muziek. Ook hiervoor geldt gratis entree en we lopen rond om geld om te halen. Daarnaast krijgen wij van het park een deel van de opbrengst van drankjes en mogen wij zelf chocolademelk en koffie verkopen." Het Noord-Amsterdams Nieuwsblad wenst Vleerlaag veel succes en hoopt dat ze heel veel geld weet op te halen.

Meer berichten