ASV De Dijk blijft wachten op overwinning

NOORD - ASV De Dijk blijft het in de Derde Divisie moeilijk hebben. Het team van trainer Kees Oostermeijer verloor met 1-3 van Odin ´59 en is nog steeds zonder zege dit seizoen. Wel zagen de fans wederom dat het team iedere week net iets sterker wordt.
In de eerste helft liet de thuisploeg goed spel zien maar had geen geluk. Het was al vroeg in de wedstrijd door oud AFC speler Eelke de Graaf 0-1 geworden. Na een half uur kon de goed spelende Kubilay Koylu de zo terechte gelijkmaker scoren. Op slag van rust werd het nog 1-2. In de tweede helft werkte De Dijk hard om terug in de wedstrijd te komen. Het lukte echter maar niet om de zo verdiende treffer te scoren. Twee minuten voor tijd werd het tegen de verhouding in 1-3. De selectie en fans van De Dijk blijven terecht hopen op betere tijden. In deze vorm kan het niet anders dan dat er binnenkort goede resultaten komen.