TOB blijft winnen

Nieuws

NOORD - TOB won uit van Sporting Krommenie en dat was de derde zege op rij. Het team van trainer Remco van Twiller staat ongeslagen aan kop in de vierde klasse.
Al na vier minuten kreeg Jordy Klein een grote kans om de score te openen. Twee minuten later was het wel raak. Mosawer Hashemi gaf een perfecte voorzet aan Donny Geel die oog in oog kwam met de doelman. Hij hield het hoofd koel en scoorde 0-1. TOB bleef daarna veruit de beste maar ging te slordig met de kansen om. Wel kon Klein de score uitbouwen. Daarna werd er in het eerste bedrijf gas terug genomen. In de tweede helft gebeurde er lange tijd weinig. Door een vrije trap van Ngeze werd het 0-3 en was het duel definitief beslist. Het lukte de thuisploeg nog wel om de zogeheten sportieve eer te redden via een fraaie treffer. TOB is in grote vorm en kan terecht trots zijn op de eerste plak van de ranglijst.