HBOK weer gedeeld aan kop

NOORD - HBOK won van Wartburgia met 1-0. Achmed Ahahaoui was de schutter. Door dit resultaat staat het team van trainer Jan de Haze weer op een gedeelde eerste plek in de derde klasse.
Vorige week stelde HBOK teleur door tegen Buiksloot niet verder te komen dan een gelijkspel. De Haze en zijn manschappen wisten vooraf dat het tegen de Mokumse tegenstander moeilijk zou worden. Wartburgia staat bekend als een zeer defensieve tegenstander die weinig kansen tegen krijgt. De thuisploeg had pech dat al na drie minuten een kopbal op de lat terecht kwam. Na een kwartier werd er aan de andere kant op de lat geknald. HBOK bleef de gehele eerste helft de beste maar wist niet veel kansen te creëren. Na de pauze kon Ahahoui een fout in de achterhoede van Wartburgia snel afstraffen. Wartburgia ging daarna minder defensief spelen. De achterhoede van HBOK hield het hoofd koel en hield de voorsprong vast. HBOK ligt weer op koers.