Kadoelen domineert

(Foto: Mitchel Beckman)
(Foto: Mitchel Beckman) rodi.nl

NOORD - Nadat de eerste twee competitiewedstrijden waren gewonnen stond de thuiswedstrijd tegen het Utrechtse Sporting'70 op het programma dat nog puntloos was.
De laatkomers kregen spijt want na zeven minuten stond er al een 2-1 tussenstond op het scorebord. Chevarie had namens s.v. Kadoelen na drie minuten al de score na een mooie combinatie de score geopend. Drie minuten later maakte Sporting'70 via Robin bij de eerste de beste kans door een schot via de binnenkant van de paal gelijk. Lang kon Sporting'70 niet van dit doelpunt genieten want meteen na de aftrap strafte Precious slap verdedigen aan Utrechtse kant af 2-1. Kadoelen krijgt goede kansen om de score verder uit te breiden maar komt niet verder dan een schot op de lat en paal. Nonchalant uitverdedigen aan Kadoelen-kant zorgt er zelfs voor dat Sabeth de ruststand op 2-2 bepaalt.
In de tweede helft zat Kadoelen er wat feller op en dat leidt er toe dat Khadija van buiten de 16 de bal schitterend in de kruizing schiet: 3-2. Kadoelen domineert gedurende de hele tweede helft. Toch is Chevarie die pas in blessuretijd de beslissende 4-2 binnenschiet. Volgende week zaterdag spelen de voetbalmeiden uit bij Rijnsburgse Boys.