Training overvalpreventie voor ondernemers

  Nieuws
Je hoopt dat je nooit te maken krijgt met criminaliteit zoals diefstal, agressie of een overval. (Foto: aangeleverd)
Je hoopt dat je nooit te maken krijgt met criminaliteit zoals diefstal, agressie of een overval. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

NOORD - Je hoopt dat je nooit te maken krijgt met criminaliteit zoals diefstal, agressie of een overval. Als het je dan toch overkomt, wil je weten hoe jij en je personeel moeten handelen. Een overval op een winkel heeft niet alleen een grote impact op de ondernemer en zijn personeel, maar ook op klanten, andere ondernemers en bewoners in de buurt. Het stadsdeel biedt daarom alle winkeliers in Amsterdam-Noord een gratis overvalpreventie training aan.
Tijdens de interactieve overvalpreventie training wordt uitgelegd hoe overvallers te werk gaan, zodat de deelnemers zich bewust zijn van risico’s en meer alert zijn. Bovendien weten deelnemers na afloop van de training wat ze moeten doen tijdens een overval en wat juist niet. De bijeenkomst is vrijdag 19 oktober van 18.30 tot 21.00 uur in de burgerzaal van het stadsdeelhuis, Buikslotermeerplein 2000. Deelname is gratis, aanmelden is noodzakelijk. Het stadsdeel regelt soep en brood. Aanmelden kan via veiligheid@noord.amsterdam.nl. Eerder slachtoffer geworden van een overval? Vermeld dit dan in uw mail. De training is in het kader van ‘De Week van de veiligheid’ die in oktober 2018 in heel Nederland wordt gehouden.

Meer berichten