Kinderboekactiviteiten in OBA-vestigingen Noord

  Nieuws

NOORD - Rond de Kinderboekenweek zijn er weer veel activiteiten voor de jeugd in de OBA-vestigingen in Noord.

Woensdag 17 oktober van 15.00 tot 15.45 uur is de voorstelling: De club van Loet voor kinderen van 4 tot 8 jaar in OBA Molenwijk. Loet is op zoek naar een nieuw vriendje. Een vriendje dat met haar wil spelen, zingen en voetballen, maar hoe vind je die? Ruth Bakker speelt op haar (eigen)wijze, interactieve en muzikale manier het nieuwsgierige meisje Loet. Het stuk is gebaseerd op het boek 'Mag ik meedoen?' van John Kelly en Steph Laberis. Bakker is volgens de bibliotheek een artistieke duizendpoot. Ze is zangeres, actrice, auteur, regisseuse, poppenspeelster en theatermaakster. Bovenal is ze geestelijk moeder van het stoere, eigenwijze meisje Loet, waarmee ze al vele harten van zowel kinderen als volwassenen heeft veroverd. Meer informatie: www.ruthbakker.com/voorstellingen.
Dinsdag 23 oktober is in OBA Banne de workshop African Performance Arts, met voorafgaand een sneak preview van Konfo junior (6). Deze activiteit vindt vanaf 14.30 uur plaats. Meer informatie: www.blackachievementmonth.nl. Woensdag 24 oktober is in OBA Banne een Stempelworkshop 'Vriendschap in de stad' met Gertie Jacquet. Deze workshop duurt van 15.00 tot 16.00 uur. "Het wordt een vrolijke stad waarin je kunt zien dat er veel vriendschap is en dat de mensen en dieren van elkaar houden", aldus de bibliotheek. Meer informatie: www.gertiejaquet.nl.
Voor alle activiteiten rond de Kinderboekenweek in de OBA kunnen belangstellenden naar de website www.oba.nl/kinderboekenweek gaan.

Meer berichten