ASV De Dijk geeft winst uit handen

NOORD - ASV De Dijk blijft in de Derde Divisie nog steeds zonder overwinning. Tegen Hoek was het team van trainer Kees Oostermeijer goed op dreef. In de slotfase ging het toch nog fout, een 2-3 voorsprong werd uit handen gegeven. Het duel eindigde in 4-3. De Dijk gaat wel steeds beter spelen en in deze vorm kan het niet lang meer duren of er breken betere tijden aan.
De Dijk begon zeer energiek en was duidelijk de beste. Een afstandsschot van Kubilay Koylu was na een kwartier onhoudbaar voor de doelman. Tien minuten later stond het weer gelijk. In blessuretijd kon Hoek de fusieclub op achterstand zetten. De Dijk liet echter zien karakter te hebben en knokte zich helemaal terug. Koylu scoorde eerst op fraaie wijze de gelijkmaker. Vier minuten voor tijd kon Mick Christophersen 2-3 scoren. De fans gingen al uit van de eerste winst van dit seizoen. De spits van Hoek voorkwam dit door in korte tijd twee keer te scoren. De nederlaag zal natuurlijk pijn hebben gedaan. Het blijft echter een feit dat de manschappen van Oostermeijer steeds beter gaan spelen en binnenkort moet het toch goed gaan.