Gratis voorlichting over Psoriasis

  Nieuws
Gamze Piskin. (Foto: aangeleverd)
Gamze Piskin. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

NOORD - Gamze Piskin, dermatoloog in het BovenIJ ziekenhuis, geeft maandag 29 oktober voorlichting over de huidziekte Psoriasis en de nieuwste behandelingen hiervoor. Geïnteresseerden zijn welkom bij deze gratis voorlichtingsavond.
Dermatoloog Piskin: "Psoriasis is een niet besmettelijke chronische ontstekingsziekte van de huid. Psoriasis veroorzaakt rode, schilferende, dikke huidplekken die hevig jeuken vooral op het hoofd, de ellebogen en knieën. Soms komen de plekken over het hele lichaam voor of zijn er klachten die lijken op reuma. Mensen met psoriasis hebben vaak een heel droge huid en de jeuk kan soms zo heftig zijn dat men er 'gek' van wordt. Met medicijnen en de juiste huidverzorging kunnen de psoriasis en de jeuk onderdrukt worden."
Wie meer wil weten over psoriasis en de behandeling komt maandag 29 oktober naar het BovenIJ ziekenhuis. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. De voorlichtingsavond vindt plaats in het kader van Wereld Psoriasis Dag. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website van het BovenIJ ziekenhuis, bovenij.nl bij de pagina ‘Agenda’ of door te bellen naar de polikliniek dermatologie, 020-6346251.

Meer berichten