Hugo duizendste baby in BovenIJ ziekenhuis

  Nieuws
Ouders van Hugo, team Moeder Kind Centrum en Edwin van der Meer, lid Raad van Bestuur BovenIJ ziekenhuis. (Foto: aangeleverd)
Ouders van Hugo, team Moeder Kind Centrum en Edwin van der Meer, lid Raad van Bestuur BovenIJ ziekenhuis. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

NOORD - De duizendste baby van 2018 is zaterdag 13 oktober in het Moeder Kind Centrum in Amsterdam-Noord geboren. De ouders van het jongetje Hugo werden door Edwin van der Meer, lid Raad van Bestuur en collega's van het BovenIJ ziekenhuis in het zonnetje gezet met felicitaties, een luiertaart en een bos bloemen.
Elk jaar staat het BovenIJ ziekenhuis stil bij de geboorte van de duizendste baby. Vorig jaar behaalde het ziekenhuis dit aantal een paar weken later. Moeder Ellen: " We wilden graag een thuisbevalling, maar dat bleek uiteindelijk niet mogelijk te zijn. In het nabij gelegen ziekenhuis was op het moment van de bevalling geen plek. In het BovenIJ ziekenhuis gelukkig wel en dat was daarna het dichtstbijzijnde ziekenhuis vanaf ons huis. We werden heel goed begeleid, personeel was kundig, lief en behulpzaam. Ook verliep het contact tijdens de bevalling erg prettig. Ondanks dat de bevalling heel anders liep dan dat wij hadden gehoopt, kijken we zeer positief terug op onze bevalling in het BovenIJ ziekenhuis."

Meer berichten