Grote nederlaag voor OSV

Nieuws

NOORD - OSV verloor in de tweede klasse met 0-3 van ZOB. Door dit resultaat valt het team van trainer Ron van der Velde terug naar de middenmoot. OSV merkte vrijwel direct dat het te maken kreeg met een sterke tegenstander. Doelman Yort Willems voorkwam in de openingsfase een achterstand. Toen een aanvaller van de tegenstander vrij stond moest hij toch capituleren.

Er was al twintig minuten gespeeld toen de thuisploeg haar eerste kans kon creëren. Een schot van Joey Noordenbos werd met moeite gestopt. OSV kon daarna geen moment enige indruk maken. Dat bleef ook in de tweede helft het geval. Wel wist Nicky Roele twee keer gevaarlijk te zijn maar het ontbrak hem aan geluk. Na iets meer dan een uur spelen kon ZOB voor de tweede keer scoren en was het duel beslist. OSV had er niet zoveel zin meer in en ging slechter spelen. Door een fout achterin werd het nog 0-3. OSV moet het volgende week opnemen tegen koploper Monnickendam. Deze tegenstander pakte afgelopen weekend de eerste periodetitel.