TOB blijft ongeslagen

NOORD - TOB won ook haar zevende duel op rij in de vierde klasse. De uitwedstrijd tegen Jong Hercules werd afgesloten met 3-7. Het team van trainer Remco van Twiller blijft uit en thuis grote indruk maken. TOB was vanaf de eerste minuut bijzonder gretig en won bijna elk duel.
Na een goed genomen hoekschop van Jose Bebeto Ngeze mocht Tim van Horn de openingstreffer scoren. Niet veel later kon van Horn een goede voorzet aan Esterno Vreugd geven. Die ging op volle snelheid langs zijn directe tegenstander en liet vervolgens de doelman kansloos achter. Twee minuten later kon Donny Geel met een slim lobje de doelman kansloos achterlaten en het stond 0-3. Doelman Jeffrey Janssens moest daarna aan de andere kant in actie komen om een hard schot te keren. Vlak voor rust kon Geel na goed voorbereidend werk van Ricardo Eijken 0-4 scoren. In de tweede helft werd het spel van TOB minder. Men was vaak te slordig en het werd dan ook 1-4. Door een goede actie van Vreugd kon TOB weer uitlopen naar een grotere voorsprong. Jong Hercules kon al snel ook weer scoren. In de slotfase bleven beide teams jagen op een treffer. TOB kon nog twee keer juichen na treffers van Geel en Jordy Klein. TOB blijft het uitstekend doen en het zijn hele mooie tijden voor de fans.