Kadoelen laat winst uit handen glippen bij DSS

(Foto: Kadoelen)
(Foto: Kadoelen) rodi.nl

NOORD - Kadoelen speelde een belangrijke wedstrijd tegen een directe concurrent DSS voor een plek die recht geeft op eventuele promotie naar de 3e divisie. Veel van de speelsters stonden afgelopen mei nog tegenover elkaar in het veld in de finale om het Nederlands kampioenschap voor meiden onder 15.
Kadoelen liet in het begin van de wedstrijd DSS komen maar dit team had moeite om het spel te maken met als gevolg dat veelvuldig de lange bal werd gehanteerd. Langzaam kroop Kadoelen uit haar schulp en Lauren kreeg een mooie kans alleen voor de keepster maar ze had teveel tijd nodig. Ook een vrije trap op een aantrekkelijke plek ging over het doel van DSS. Toch kwam Kadoelen vlak voor rust op voorsprong door een laag schot van Chevarie.
Kadoelen begon heel slecht na rust en binnen een mum van tijd stond het 1-1 door Lala die profiteerde van miscommunicatie in de verdediging. Het spel werd er in de tweede helft niet beter op. Twaalf minuten voor tijd leek Kadoelen goede zaken te doen. Uit een corner schoot Chevarie twaalf minuten voor tijd de 2-1 binnen. Helaas kon Kadoelen niet lang genieten van deze voorsprong want door slap uitverdedigen verdween de bal opnieuw in het doel bij Kadoelen.