De Zonnebloem Amsterdam Noord zoekt vrijwilligers

  Nieuws

NOORD - De Zonnebloemafdeling Amsterdam Noord is hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Er is een toenemende vraag naar activiteiten van de Zonnebloem ontstaan én doordat de nadruk steeds meer op kleinschalige activiteiten komt te liggen zijn er steeds meer vrijwilligers nodig om aan deze vraag te voldoen. De Zonnebloem zoekt mensen die het leuk vinden om, met iemand die vereenzaamd, op pad te gaan of om samen bij de gast thuis gezellig van een kop koffie te genieten.
Mensen die alleen staan mooie momenten bezorgen is wat de Zonnebloemvrijwilligers doen. Zij gaan op bezoek en samen eropuit en organiseren activiteiten. Zo heeft de regionale afdeling Amsterdam Noord een vaste zwemploeg en verschillende activiteiten waar de gasten gebruik van kunnen maken. Maar ook kleinere, 1 op 1 activiteiten. Zo wil de één naar Scheveningen en een ander wil weer eens naar zijn of haar geboorteplaats, of gewoon wandelen in het park. Helaas lukt het hen niet zonder hulp en de vrijwilliger van de Zonnebloem maakt dit soort wensen in Amsterdam Noord mogelijk.
Met het doen van iets heel kleins, kun je al heel veel voor een ander betekenen. Vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem is niet alleen leuk om te doen, maar het geeft ook een goed gevoel.

Informatie of aanmelden?

Is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met de secretaris onder nummer 06-44259450 of mail naar nsprado@wxs.nl of het bestuurslid bezoekwerk 020 - 6340247.

Meer berichten