Wekelijks OldStars walking football bij OSV

  Nieuws
De enthousiaste OldStars van OSV. (Foto: aangeleverd)
De enthousiaste OldStars van OSV. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

NOORD - Op Sportpark Oostzanerwerf komen wekelijks de krasse OldStars van voetbalvereniging OSV bij elkaar voor walking football. Elke dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur staat de groep garant voor ontmoeten, bewegen en een potje voetbal.
OldStars walking football is een variant op het reguliere voetbal. Bij dit speltype mag er alleen gewandeld worden en dus niet gerend. Dit om blessures te voorkomen en 55-plussers de mogelijkheid te bieden om zo lang mogelijk te kunnen blijven voetballen. De nadruk ligt op het positiespel en het is het de perfecte variant voor mensen die lang niet hebben gevoetbald of nu pas willen beginnen met voetbal. Plezier en sociale contacten staan bij OldStars walking football voorop. Het Nationaal Ouderenfonds is, in samenwerking met de KNVB en de Eredivisie, landelijk kartrekker van de snelgroeiende spelvorm. Meer informatie, nieuws en ontwikkelingen over het concept is te vinden op www.oldstars.nl en te vragen via info@oldstars.nl.
De enthousiaste OldStars van OSV nodigen geïnteresseerde deelnemers van harte uit om eens kennis te maken met de spelers en de spelvorm. Het initiatief is sinds de start in september stilaan uitgebreid naar tien deelnemers, er is nog plaats voor nieuwe aanwinsten! Dus beste mannen en vrouwen van 55-plus die het leuk vinden om aan te haken: schroom niet om eens contact op te nemen. Voor vragen of aanmeldingen over dit initiatief kan contact worden opgenomen met Jacques Uijttenboogard van OSV Oostzaan via oldstars@osv-amsterdam.nl en 06-23308215. Het adres van het sportpark van OSV is Sportpark Oostzanerwerf 3 in Amsterdam-Noord.

Meer berichten