Benefit Night bij Only Friends

  Nieuws
De sportzaal omgetoverd tot feestzaal. (Foto: aangeleverd)
De sportzaal omgetoverd tot feestzaal. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

NOORD - Bij Only Friends in Amsterdam-Noord werd onlangs de Benefit Night 2018 gehouden. De sporthal, omgetoverd tot schitterende feestzaal, stroomde aan het begin van de avond vol. Meer dan zeventig tafels met elk tien personen waren verkocht en daarmee was de avond uitverkocht! Een snelle rekensom leert dan ook dat er ruim 700 gasten aanwezig waren.
De sfeer zat er vanaf het begin al goed in en het werd dan ook een gezellige en volgens velen een mooie en bijzondere avond. Mooie video-beelden van de kinderen, indrukwekkende speeches, heerlijk eten en drinken, een heuse veiling en loterij, presentatie door Humberto Tan en Esther Schouten en dat alles omlijst door super optredens van tal van artiesten. En …als dan de opbrengst ook nog eens 656.570 euro is dan gaat het dak er echt af!
Deze 6e editie van de Benefit Night was niet mogelijk geweest zonder de inzet van heel veel lieve mensen en bedrijven. Ook alle tafelkopers en gasten worden ontzettend bedankt, namens het Friendship Sports Centre en sportclub Only Friends.

Meer berichten