Werkzaamheden Molenaarsweg en IJdoornlaan

  Nieuws
De rood gemarkeerde plekken zijn de werklocaties. De blauwe lijn is de alternatieve fietsroute tussen Oostzaan en het Coentunnelcircuit. (Afbeelding: gemeente Amsterdam)
De rood gemarkeerde plekken zijn de werklocaties. De blauwe lijn is de alternatieve fietsroute tussen Oostzaan en het Coentunnelcircuit. (Afbeelding: gemeente Amsterdam) (rodi.nl)

NOORD - In Amsterdam-Noord werkt de gemeente Amsterdam van 10 tot en met 21 december aan een aantal fiets- en voetpaden. Het gaat om kleine onderhoudswerkzaamheden. De oude tegels van de paden worden vervangen door nieuwe betontegels. Het fietspad op de Verlengde Stellingweg wordt opnieuw geasfalteerd.
Voetgangers kunnen altijd via loopschotten langs het werkterrein lopen. Ook fietsers kunnen er altijd langs. Alleen tijdens het asfalteren van het fietspad langs de Verlengde Stellingsweg moet het fietspad worden afgesloten. Hieronder een overzicht van de werkdagen en -tijden per locatie.

Molenaarsweg

De voetgangersoversteekplaats nabij de bushalte, ter hoogte van de Oostzanerdijk. Start maandag 10 december tot en met woensdag 19 december. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 07.00 en 16.00 uur.
Verlengde Stellingweg
Het fietspad aan de oostzijde tussen A10 en Molenaarsweg. Start vrijdag 14 december, einde zaterdag 15 december. De werkzaamheden worden uitgevoerd vrijdag van 20.00 tot 06.00 uur en zaterdag van 06.00 tot 20.00 uur. Omleiding: Fietsers die in de richting Oostzaan - Amsterdam-Noord (en omgekeerd) fietsen, moeten een alternatieve route nemen. Deze route gaat niet langs het Van der Valk Hotel Oostzaan, maar zij nemen het fietspad langs de busbanen achter het kruispunt A10-A8. Fietsers van en naar het Van der Valk Hotel kunnen Oostzaan en de omliggende gemeenten nog steeds bereiken.
IJdoornlaan, fietspad

Het fietspad nabij de IJdoornlaanbrug wordt donderdag 20 december aangepakt tussen 07.00 en 16.00 uur.
IJdoornlaan, bushalte

Bushalte Kadoelenpad, westzijde wordt donderdag 20 en vrijdag 21 december aangepakt tussen 07.00 en 16.00 uur.

Meer berichten