Samen Kerst vieren met Resto VanHarte

  Nieuws

NOORD - Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en KRO NCRV verzorgt dit jaar in heel Amsterdam Joris’ Kerstboomdiners. Ook op eerste en tweede kerstdag kunnen Amsterdammers aanschuiven bij een sfeervol kerstdiner met buurtgenoten. Deze Kerst nodigt Resto VanHarte mensen ook uit om de stichting te steunen.
Met Kerst wordt uitgepakt met extra lekker eten, een feestelijk gedekte tafel, live muziek en kerstversiering waaronder de Joris’ kerstboomballen. Alle gasten krijgen de mogelijkheid om een tekst of een foto van een dierbare te plaatsen in de speciaal hiervoor ontworpen Joris kerstbal en deze op te hangen in de kerstboom. Er is ook een cadeautjesruil, alle gasten worden uitgenodigd een ingepakt cadeautje mee te nemen en mee te doen aan het spel. In Amsterdam-Noord wordt dit 19 december van 17.30 tot 20.30 uur gehouden in Buurthuis de Meeuw, Motorwal 300. Bijdrage is 7 euro inclusief een drankje. Met Stadspas is de prijs 5 euro.
Iedereen is welkom. Reserveren kan via www.restovanharte.nl (gratis) of via 0900-9003030 (35 ct/gesprek). Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook kinderen zijn van harte welkom, zij betalen gereduceerd tarief.
Deze Kerst nodigt Resto VanHarte Amsterdammers uit om anderen een hartverwarmend diner met buurtgenoten te schenken. Dit kan middels de aanschaf van het Resto VanHarte kersthartje. De hartjes kosten 7 euro per stuk, de gemiddelde prijs van een diner in de buurtrestaurants van Resto VanHarte. Ze zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst. Met de aanschaf hiervan draagt men financieel bij aan de diners. Resto VanHarte biedt mensen met weinig sociale contacten de kans om weer mee te doen. Kijk voor meer informatie op www.restovanharte.nl.

Meer berichten