ASV De Dijk heeft zeer pijnlijke middag

NOORD - ASV De Dijk kijkt terug op een zeer trieste wedstrijd tegen FC Lisse. Het team van trainer Jochem Twisker verloor terecht met 0-3. Maar er was ook een rode kaart en twee zwaar geblesseerden spelers. Abderrahim Louikili raakte tijdens de warming up geblesseerd aan zijn lies. Hij was na Jack Tuyp en Achmed Ahahaoui, Harry Zwarthoed en Nabil el Gourari al de vierde geblesseerde selectie speler. Maar het zou nog veel erger worden op deze regenachtige middag.
Nick Kuipers kreeg van arbiter de Vries een rode kaart in de eerste helft. En Alje Wiltenburg (gevreesd wordt voor een gebroken kuitbeen) en Kevin Westmaas (problemen met knie) moesten zwaar geblesseerd naar de kant. Twisker zal volgende week flink moeten puzzelen om een volwaardig team op het veld te krijgen. Duidelijk werd ook dat De Dijk moeite heeft met zaterdagclubs. Eerde ging het tegen GVVV en Kozakken Boys al fout. De openingsfase ging nog gelijk op. Tim Ruder wist twee keer een goede kans te creëren. Aan de andere kant moest doelman Jeroen Verhoeven ingrijpen om de nul vast te houden. Na een dik half uur viel de rode kaart voor Kuipers. Vrijwel direct daarna werd het 0-1. Nog voor de pauze mocht FC Lisse een strafschop nemen en Verhoeven was kansloos, In de tweede helft kon de thuisploeg aanvallend geen vuist maken. Acht minuten voor tijd werd het nog 0-3. De omzettingen van Twisker hadden niet geholpen. De Dijk speelt komende zaterdag uit tegen Barendrecht en dat zal wederom een moeilijke middag worden.