In Noord praten ze Spaans

Nieuws

NOORD - Elke donderdagavond wordt er Spaanse conversatieles gegeven in Het Huis van de Wijk in de Banne. Dit is voor iedereen, die Spaans wil leren spreken. Voornamelijk beginners en mensen die al een klein woordje Spaans spreken, volgen de lessen. En er zijn nog plekken vrij.
Tijdens de lessen worden verschillende praktische thema’s behandeld, zoals pech onderweg, uiteten gaan, nieuwe kennismaking en nog veel meer. De vrijwilliger is met pensioen en wil zich nuttig maken door deze boeiende lessen te geven. Hij heeft veel ervaring en spreekt vloeiend Spaans.
Deelnemers nemen hun eigen schrift en pen mee en betalen vijf euro per les. Iedereen kan zich opgeven door te bellen met 06-59265943. Of ze kunnen mailen naar m.haarhuis@combiwel.nl. Inschrijven aan de bar van het Huis van de Wijk de Banne kan ook.
Hier worden de lessen elke donderdag van 19.00 tot 20.30 uur (incl. pauze) gegeven. Het adres van het Huis van de Wijk is Bezaanjachtplein 243. Het Huis van de Wijk is er voor en door buurtbewoners. Een plek om ‘samen’ de buurt te ontwikkelen. Naast Spaanse les worden er nog veel meer activiteiten aangeboden. Loop gerust eens binnen, om te ontdekken wat er allemaal te doen is.