De 7-jarige Pepijn op Blackie is er nu al klaar voor.
De 7-jarige Pepijn op Blackie is er nu al klaar voor. ((Foto: aangeleverd))

Shetlandpony spektakel bij Beemster Ruiters

BEEMSTER - Het duurt nog even, maar in het kader van de aanstaande vakanties en het feit dat je vooraf moet inschrijven, wel goed om te weten. Zaterdag 17 augustus vindt bij de Beemster Ruiters aan de Nekkerweg te Middenbeemster een nieuw en uniek Shetlandpony spektakel plaats. Naast de jaarlijkse premiekeuring van fokvereniging NSPS Noord- Holland, kunnen de overige gebruikers en liefhebbers van de kleine pony's plezier beleven tijdens de eerste editie van 'Vakantiepret met je shet'. Kortom een nieuw initiatief waar 400 Shetlandpony's worden verwacht op één dag op één locatie!

Wil je meedoen? Heb jij een shetlandpony met een stokmaat tot 115 centimeter, schrijf je dan in bij SoSo bixie events. Het vraagprogramma betreft bixie dressuur AA-A-B1 en bixie springen AA-A. Om de dag extra leuk te maken kan er een strippenkaart worden aangeschaft met spelletjes en overige activiteiten met of zonder pony! En weet je? Iedereen zal deze dag winnaar zijn!

Vakantiepret

De dag staat geheel in het teken van 'vakantiepret met je shet'. Dit zal dan ook niet te missen zijn in onze showring waar gedurende de dag shows, demonstraties en overige (leerzame) activiteiten zullen plaatsvinden. Ook zien we jou graag verkleed met je pony in onze showring schitteren en om thuis nog extra na te genieten, ontvangt iedere deelnemer een goodiebag.

Premiekeuring

Heb jij wel eens een keuring gezien van Shetlanders? Dit is je kans! Tijdens deze dag worden er pony's beoordeeld in allerlei kleuren en maten en zelfs lieve kleine veulentjes! De pony's en hun fokkers zullen hun uiterste best doen om zo goed mogelijk voor de dag te komen en de jury te overtuigen dat zij de mooiste pony voorstellen. Aan het einde van de dag worden de kampioenen gehuldigd en ontvangen ze graag van jou en je pony vrienden een luidt applaus!

Ga voor meer informatie of inschrijven naar de website www.sosobixieevents.nl Volg de leuke vlog's, foto's en nieuwtjes via Facebookpagina 'vakantie pret met je SHET' en laat iedereen meegenieten van jullie voorbereidingen voor deze unieke en gezellige dag!

Meer berichten