Floor Wittink.
Floor Wittink. ((Foto: aangeleverd))

Zondag vertelconcertje in de Keyserin

BEEMSTER - Aanstaande zondag, 14 juli, is van 11.30 tot 12.00 gratis een bijzonder miniconcert te beluisteren in de Keyserin. Het is een vertelconcert voor jong en oud met de bijzondere verhalen van Toon Tellegen; tot een eenheid gesmeed met klassieke muziek.

Het concertje van een half uur, te beluisteren onder genot van een kopje koffie, wordt gegeven ter promotie van een crowdfunding voor financiering van dit gehele project.

De toegang is gratis. De Keyserin is gevestigd aan de Middenweg 148 te Middenbeemster
Informatie: www.floorwittink.nl

In Misschien wisten zij alles worden de bijzondere en vermaarde dierenverhalen van schrijver Toon Tellegen tot één geheel gemaakt met muziek van onder meer Schubert, Bach en Ravel. Deze composities zijn voor dit doel bewerkt en worden uitgevoerd op piano en saxofoon door muzikante Floor Wittink. Als een storyteller-songwriter speelt Floor piano en vertelt tegelijkertijd, of ze laat de saxofoon muzikaal commentaar geven.

Crowdfundingsactie

Voor de investering in dit project is Floor een crowdfunding begonnen: de kosten voor regie, arrangementen en promovideo kosten nu eenmaal veel geld. Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector en is een prachtig alternatief voor subsidie.

De actie loopt tot 23 juli en inmiddels is 61 procent van het benodigde bedrag gedoneerd. Help je mee om tot de 100 procent te komen?

Meer berichten