Dis Band Live.
Dis Band Live. ((Foto: aangeleverd))

'Stage 19 Buurthuis Live' in Zuidoostbeemster

ZUIDOOSTBEEMSTER - In Buurthuis Zuidoostbeemster is op zaterdag 21 september het muzikale evenement 'Stage 19 Buurthuis Live'. Met een optreden van Dis Band Live. Aanvang 20.00 uur.

Het buurthuis heeft een paar jaar geleden het beheer van de toneel-, gym- en turnzaal overgenomen van gemeente Beemster. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimtes, is er in de afgelopen periode hard gewerkt. De toneelzaal kan desgewenst van de gymzaal afgescheiden worden middels een schuifwand. Daarnaast zijn er mogelijkheden gecreëerd voor het plaatsen van licht- en geluidsapparatuur, waardoor deze ruimte flexibel ingezet kan worden.

Ook in de gymzaal zijn grondige akoestische aanpassingen verricht en desgewenst kan deze grote ruimte middels een flexibele wand in tweeën gedeeld worden. Door aanpassing van de vloer, kan de gymzaal ook functioneren als evenementenruimte. Dit alles komt de exploitatie van het Buurthuis ten goede. Met zeven zalen, verschillend van oppervlakte, geschikt voor sport- en spelevenementen, ontmoeting, feesten, cursussen, workshops, vergaderingen en dergelijke.

Te huren voor een dag(deel) of per uur. Het bestuur en de beheerders kunnen terecht trots zijn op wat ze in relatief korte tijd bereikt hebben. Daarom wordt zaterdagavond 21 september een fantastisch nieuw en groots muziekevenement georganiseerd onder de naam "Stage 19 Buurthuis Live". De gelegenheid voor een ieder om kennis te maken met het Buurthuis en haar (vernieuwde) mogelijkheden. Deze avond zal de formatie 'Dis Band Live' een gevarieerd muziekaanbod presenteren. Van populaire hits, klassieke meezingers tot Nederlandstalige knallers. Een en ander wordt afgewisseld met optredens van het Rockkoor 'Let's Rock' en Popkoor 'Amuzement'. Beide repeteren wekelijks in het buurthuis.

Kaarten à € 5,- (inclusief twee consumptiemunten) zijn te bestellen via de ticketshop op de vernieuwde website www.buurthuiszuidoostbeemster.nl. De vernieuwde evenementen- en gymzaal is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het VSB fonds en het Oranje Fonds.

Meer berichten