Frans Mulder en Diederick Ensink komen naar de Grote Kerk van Beets
Frans Mulder en Diederick Ensink komen naar de Grote Kerk van Beets ((Foto: aangeleverd))

Aftrap Cultureel Programma Beets

BEETS - In de Grote Kerk van Beets wordt op zondag 29 september het Cultureel Programma afgetrapt met een try out van 'Brieven aan mijn hond' van Frans Mulder en Diederick Ensink.

Theatermaker Frans Mulder heeft voor bijna de hele Nederlandse theaterwereld teksten geschreven. Zijn Purper-collega Diederick Ensink, die evenveel talenten heeft als hij instrumenten bespeelt, vroeg zich af waar al dat materiaal is gebleven. Op lp's, cd's, dvd's, YouTube, in schoenendozen op zolder en in de krochten van mijn laptop', zei Frans. 'Mag ik daar eens rondkijken', vroeg Diederick. 'Be my guest', antwoordde Frans. Diederick zocht en vond een schat aan beeldschone en geestige liedjes en conferences, die Frans schreef voor onder andere Simone Kleinsma, Karin Bloemen en Adèle Bloemendaal. 'Hier moet een programma van gemaakt worden', riep Diederick enthousiast. 'Even met de hond overleggen', zei Frans. 'Hoezo?', wilde Diederick weten. 'Dat vertel ik je later', zei Frans. En zo geschiedde het in hun theatrale tour de chant 'Brieven aan mijn hond'.

Het publiek wacht aldus een muzikale en bijzonder geestige middag met Frans Mulder en Diederick Ensink.. Toegang € 17,50. Aanvang 15.30 uur, de kerk is open om 15.00 uur. www.kerkbeets.nl

Meer berichten