Andre van de Hoff verzorgt samen met Harry Sacksioni een concert in de Grote Kerk
Andre van de Hoff verzorgt samen met Harry Sacksioni een concert in de Grote Kerk (Foto: aangeleverd)

Concert André van der Hoff met Harry Sacksioni

DE RIJP - De succesvolle Graftdijker André van der Hoff heeft al heel wat artiesten begeleid op zijn saxofoon. Een paar jaar geleden was André hier met zijn Ierse vrienden en Dolf Jansen. Dat was een concert die menigeen nog op zijn netvlies heeft staan: wat een geweldige avond.

Zaterdag 9 november is André van de Hoff terug in de Grote Kerk van De Rijp. Ook dit keer heeft André speciaal voor organisator Cartouche in zijn adresboekje gekeken. Zijn keuze viel op één van de beste gitaristen van Nederland: Harry Sacksioni. Een eenmalig concert met dit fenomeen. Tijdens het oefenen vroegen de heren aan Cartouche "mag er ook nog een pianist mee?" Dat was goed. Drie topmuzikanten dus op het podium, die af en toe óók hun stem gebruiken. Sacksioni behoeft bijna geen introductie: hij maakte al 30 albums, begeleidde artiesten en treedt vanaf '74 al solo of met band op in de theaters.

De voorstelling start om 20.30 uur. Kaarten kosten € 16,- en zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij DA-drogist Rijkes (winkelcentrum Het Boegbeeld), woonwinkel De Huiskamer (Rechtestraat 108) en Pakketje De Rijp (Zuideinde 27) in De Rijp en via de website www.cartouche-graftderijp.nl.

Meer berichten