Dé kans voor mannen om het thuisfront te verrassen met een fraai kerststuk
Dé kans voor mannen om het thuisfront te verrassen met een fraai kerststuk (Foto: aangeleverd)

Kerststukjes maken voor échte mannen

ZUIDOOSTBEEMSTER - Na succesvolle voorgaande jaren is het zaterdag 7 december weer zover: het jaarlijkse kerststuk maken voor mannen in het Buurthuis in de Zuidoostbeemster. Alleen voor mannen, echte en stoere mannen..

De enige vrouwen die hierbij aanwezig mogen zijn, zijn de dames van de bediening en de jongedames die de mannen zullen assisteren bij het maken van een fantastisch hangend en verlicht kerststuk.

De mannen hebben dit jaar weer al hun creativiteit nodig om het thuisfront te verrassen en te verbazen met een kerststuk waar uiteraard nog weer lang over wordt nagepraat. Binden, snijden, plakken, knippen en schikken: zomaar wat onderdelen die gebruikt zullen worden. Alles onder het genot van een biertje en het nodige hap- en snackwerk.

De kosten van deze workshop zijn € 22,50. Dit is inclusief koffie, koek, diverse hapjes, begeleiding en uiteraard het materiaal. De drank is voor eigen rekening. Opgave is mogelijk via de site van het Buurthuis waar je je ticket kunt reserveren. Wacht niet te lang met opgeven, want na het succes van de afgelopen jaren is VOL ook echt VOL. De deuren gaan op 7 december om 20.00 uur open, waarna we om 20.30 zullen starten.

Adres: Middenpad 2 Zuidoostbeemster, www.buurthuiszuidoostbeemster.nl.

Meer berichten