De dolblije winnaars van alle categorieën.
De dolblije winnaars van alle categorieën. ((Foto: aangeleverd))

Maru Systems wint bij NHN Business Awards

Maru Systems wint bij NHN Business Awards 

REGIO - Maru Systems uit Zuidoostbeemster is in categorie Duurzaamheid en Energie winnaar geworden bij de NHN Business Awards 2019. De uitreiking vond plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo.

De avond startte met een geweldig diner voor 150 VIP gasten, tot in de puntjes verzorgd door Keuken met Karakter en voorzien van het nodige entertainment en natuurlijk prachtige wijnen.Na het diner voegden fans en medewerkers van de finalisten en ondernemers uit NHN zich bij dit mooie gezelschap.Voor een volle zaal moesten de 12 finalisten stuk voor stuk het podium op om in een pitch van 2 minuten een overweldigende presentatie te geven en hiermee hun laatste rapportcijfer van de jury binnen te halen.Alle finalisten zijn natuurlijk al winnaars en dat bleek ook uit de totaalcijfers van de jury dit jaar. De eindtotalen lagen op tienden van elkaar en in een geval zelfs op 3 duizendste verschil tussen een 2e en 3e plaats.

In de laatste editie van Regio Zaken Waterland stond een uitgebreid artikel over Maru Systems en eigenaar Ruud Kraakman. Zie https://www.regiozakenwaterland.nl/nieuws/algemeen/165404/maru-systems-in-de-race-voor-de-nhn-business-award

Meer berichten