André van der Hoff speelt zaterdag 14 december samen met Aisling Urwin in de kerk in West-Graftdijk
André van der Hoff speelt zaterdag 14 december samen met Aisling Urwin in de kerk in West-Graftdijk (Foto: aangeleverd)

Ierse muziek met André van der Hoff

WEST-GRAFTDIJK - De Rijper André van der Hoff (saxofoons, fluit en zang) komt op zaterdag 14 december samen met Aisling Urwin (harp en zang) naar de Kerk van West-Graftdijk, of te wel St. Het Plein. André stond 25 jaar geleden aan de geboorte van deze jubilerende stichting. Hoe mooi is het dat hij nu samen met Aisling wederom daar op het podium staat en een prachtige mix van oude en hedendaagse Ierse muziek aangevuld met eigen composities komt spelen. Hun prachtige samenspel brengt het publiek iedere keer in vervoering, een genot om naar te kijken en te luisteren.

Aisling studeerde muziek aan het UCC college in Cork en is al jaren een graag geziene gaste op de Ierse en internationale podia. Haar tweede album the Dragon Fly Jig is net uit en kreeg overal lovende kritieke. Dit jaar speelde zij onder andere in de VS, Canada, Mexico en China en nu "all the way to the Netherlands "

André zijn bekendheid is groot in de regio en breidt zich uit tot de landsgrenzen; hij speelde met Gruppo Sportivo, Harry Sacksioni, Erik van Muiswinkel, Lucretia van der Vloot, De Shooting party en vele anderen. Vorig jaar kwam zijn eerst solo-album 'Handwritten from the Heart' uit en begin volgend jaar verschijnt het nieuwe album "To Be"

Aisling en André ontmoetten elkaar een aantal jaren geleden tijdens een muziekfestival in Ierland en sindsdien staan zij zeer regelmatig samen op het podium. Nu toeren zij door Noord-Holland en doen zes podia aan. Zaterdag 14 december zijn zij te gast bij St. Het Plein in de Kerk van West-Graftdijk, aanvang 20:00 uur. Kaarten à € 15,00 zijn te reserveren via info@wiewatwaarop49.nl.

Meer berichten