Foto: Cees Bandt

Slotconcert Beemster Light Festival

BEEMSTER - Bij een mooi begin en wekenlang genieten hoort een passend einde. Daarom wordt, in samenwerking met de buurtvereniging 'de West op zijn Best' het Beemster Light Festival op vrijdag 20 december afgesloten met een slotconcert in en rond de RK kerk Joannes De Doper in Westbeemster.
De inloop is vanaf 18.30 uur, het concert begint om 19.00 uur. Een gelegenheidskoor zingt liederen als omlijsting van de prijsuitreiking publieksjury; fotoproject "Beemster in Beeld; de vier jaargetijden". De foto's hangen tentoongesteld in de kerk.

Aansluitend volgt een gratis programma. Om 20:15 uur, na het officiële gedeelte in de kerk, wandelen de aanwezigen in lichtjesoptocht naar het WBSV terrein voor het nodige spektakel, waaronder een optreden van de Dance Factory. Hier vindt ook de overdracht plaats van de fakkel van Beemster Light Festival aan Breidablick, ter ere van 25-jarig bestaan. Na een slotwoord kan men terecht vanaf 21.15 uur terecht in De Kerckhaen voor gezellig napraten, een drankje (eigen kosten) en levende muziek. Er is tevens een doorlopende diashow van het fotoproject "Beemster in Beeld; de vier jaargetijden"

Locatie: RK kerk Joannes De Doper,Jisperweg 56, Westbeemster. Kaarten kunnen besteld worden via de website van Onder de Linden:  www.onderdelindenbeemster.nl.

Meer berichten