Leuke cadeaus scoren op de Wintermarkt bij de Boerderij van Odion
Leuke cadeaus scoren op de Wintermarkt bij de Boerderij van Odion ((Foto: aangeleverd))

Hartverwarmende Wintermarkt bij Odion De Boerderij

MIDDENBEEMSTER - Dé plek om je cadeaus en lekkers voor de kerstdagen in te slaan en te proeven van de gezellige kerstsfeer is de hartverwarmende Wintermarkt bij Dagactiviteitencentrum (DAC) De Boerderij van Odion in Middenbeemster. De markt wordt gehouden op donderdag 19 december van 13.00 tot 15.00 uur.

Op de Wintermarkt vind je allerlei handgemaakte producten waar de verschillende groepen van Odion De Boerderij de afgelopen maanden hard aan hebben gewerkt. Keramiek, hout, vogelvoer en artikelen uit de weverij; er is voor ieder wat wils. Ook kun je heerlijke huisgemaakte lekkernijen kopen, zoals appeltaart, kerstkoekjes en stollen. Ter plekke kun je genieten van een bakje koffie, thee en erwtensoep. Laat je verrassen en kom op donderdag 19 december van 13.00 tot 15.00 uur naar de Wintermarkt bij Odion De Boerderij! Adres: De Eenhoorn 66 in Middenbeemster. De entree is gratis, maar houd er rekening mee dat je niet kunt pinnen.

Bij DAC De Boerderij hebben volwassenen met een verstandelijke en communicatieve beperking dagbesteding. De producten op de Wintermarkt worden grotendeels door de cliënten gemaakt, zo heb je altijd een uniek en eerlijk product in handen. De makers, waarvan een aantal op de markt aanwezig is, kunnen met veel enthousiasme over de producten vertellen.

Meer berichten