Bos&Groothand performen in de huiskamer
Bos&Groothand performen in de huiskamer ((Foto: aangeleverd))

Bos&Groothand brengen Verlichting in de huiskamer

MIDDENBEEMSTER - Bos&Groothand gaan op dinsdag 14 januari de uitdaging aan om hun tweede theatervoorstelling "Verlichting" om te buigen tot een heuse huiskamervoorstelling. Twee jonge theatermakers met een flinke dosis levenservaring brengen op deze uitzonderlijke plek hun liedjes en verhalen. Noem het "muzikaal cabaret", over gedachtes die je niet zo snel uitspreekt.

Ieder mens heeft gedachtes die je niet zo snel uitspreekt. Wat gebeurt er als je dat wel doet? Heb je dat weleens geprobeerd? Bos&Groothand nemen de proef op de som en gieten dit in teksten en liedjes. Groothand houdt daarbij in de meeste gevallen zijn mond en bespeelt zijn gitaar. Bos kan zijn mond weer eens niet houden en vertelt en zingt en neemt je mee. Maar waar naar toe? Waar gaat het over? Zelf zegt hij dat het over alles en helemaal nergens over gaat. Maar dat dat niet waar is blijkt al snel.

Bos&Groothand zijn de in de Beemster opgegroeide Arjan Bos en zijn muzikale vriend uit Amsterdam Frank Groothand op gitaar. Samen maken zij voorstellingen die schuren tegen muzikaal cabaret. Dinsdagavond 14 januari staan zij met "Verlichting" in een huiskamer in de Zuidoostbeemster, aanvang 20:30 uur. Kaarten à € 13,50, all.incl., kunnen worden gereserveerd via info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049. Na reservering en betaling wordt het adres bekend gemaakt.

Meer berichten