Marja Vuijsje
Marja Vuijsje (Foto: aangeleverd)

Boeken bij Betje met Marja Vuijsje

MIDDENBEEMSTER - Op vrijdagavond 14 februari ontvangt Boeken bij Betje in het Agrarisch Museum Westerhem in Middenbeemster Marja Vuijsje. Alexander Reeuwijk zal haar interviewen.De avonden worden georganiseerd door het Betje Wolff Museum in samenwerking met José Ferdinandus.

Na een geweldig herfstseizoen met drie prachtige en drukbezochte schrijversavonden starten we dit nieuwe seizoen met een heel leuke auteur. Marja Vuijsje komt uit een schrijversfamilie. Ze is de achternicht van Robert Vuijsje en Hagar Peters. Marja groeide op in een joods gezin in de Amsterdamse Indische buurt. Debuteren deed ze pas laat, in 2008. Haar boeken zoals de biografie van feministe Joke Smit en 'Ons kamp' werden genomineerd voor allerlei prijzen. Haar laatste boek 'Oude dozen, een min of meer feministische leesgeschiedenis' (2018), kreeg mooie recensies.. Na afloop van het gesprek is er tijd om met elkaar een glaasje te drinken, boeken te bekijken en/of te kopen en Marja Vuijsje en Alexander Reeuwijk te spreken. Reserveren graag via de mail: boekenbijbetje@gmail.com

Aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur met koffie/thee en een Betjebonbon). Plaats : Agrarisch Museum Westerhem, Middenweg 185a, Middenbeemster (parkeren achter het museum). Entree : 10 euro (betalen kan aan de kassa met pin of contant). De volgende avonden van Boeken bij Betje: 13 maart: Lieve Joris, 17 april: Tijs Goldschmidt.

Meer berichten