Voice Over brengt klassieke Amerikaanse close harmony
Voice Over brengt klassieke Amerikaanse close harmony (Foto: aangeleverd)

Tijdloze popklassiekers in close harmony

MIDDENBEEMSTER - De gewelven van de Beemster Keyser worden zaterdag 8 februari gevuld door de klassieke Amerikaanse close harmony van 'Voice Over', in de stijl van onder andere Crosby, Stills & Nash, Eagles en Venice. Popklassiekers in een ultieme 'unplugged' uitvoering, enkel en alleen begeleid met gitaar en eenvoudige percussie, waarbij de 'kale' basis van het lied overblijft. Het is de driestemmige zang in close harmony die de stukken moet dragen. "Voice Over" is een avond terug in de tijd met tijdloze popklassieker.

Voice Over. het close harmony-project van de West-Friese John van der Schaaf, Enrico Kors en Martin Middelkoop, heeft de afgelopen jaren al een behoorlijke naamsbekendheid in de regio West-Friesland opgebouwd . Naast de 'klassieke' Amerikaanse close harmony maakt Voice Over ook eigen arrangementen van popsongs. Dit leidde tot de vraag uit het publiek of er niet stukken van Pink Floyd op deze manier bewerkt konden worden. Zo geschiedde en kwamen er ook nummers van Pink Floyd op de set list.

Vorig jaar waren deze ras-muzikanten te gast in de Beemster met band in de XXL versie, nu gaan zij terug naar de basis en laten zij het publiek genieten van geweldige muziek en een van zuiverheid rinkelende close harmony. Op zaterdag 8 februari a.s., Beemster Keyser, Middenweg 148, Middenbeemster. Aanvang 20:30, entree € 12,50. Info en reserveren via info@wiewatwaarop49.nl – 06 54 66 70 49.

Meer berichten