Piet Beemsterboer.
Piet Beemsterboer. ((Foto: aangeleverd))

Bijeenkomst Beemster Vertoeving

MIDDENBEEMSTER - De stichting Beemster Vertoeving werkt vanuit het Rijksmonument aan de Middenweg 86 in Middenbeemster. De stichting wil de sociale doopsgezinde waarden en de gebouwen behouden en doorgeven aan de Beemster Gemeenschap en andere belangstellenden. Ze doen dit via maandelijks een filmvoorstelling, een gemeenschappelijke maaltijd met een verhaal, via lezingen of gesprekken met elkaar en via (kleine) theater en of muziekvoorstellingen. 26 februari wordt een bijeenkomst gehouden met het thema: Hoe raken we weer in gesprek met elkaar? Piet Beemsterboer neemt het woord. Inloop om 19.30, start 20.00 uur. Iedereen is welkom.

Tijdens deze bijeenkomst krijgen bezoekers inzicht hoe het komt dat ingenomen standpunten soms zo moeilijk te verlaten zijn. Helderheid over hoe toevallig vaste standpunten ontstaan en waarom ze toch zo hardnekkig kunnen zijn. Gereedschappen aangereikt die heel praktisch oplossingen bieden om uit de impasse van vaste standpunten te stappen. Het wordt geen college, maar deelnemers gaan onder leiding van een ervaren gespreksleider ook zelf aan het werk. Duur van de bijeenkomst is ongeveer twee uur.

Piet Beemsterboer is in allerlei functies werkzaam geweest in het bedrijfsleven en het onderwijs. Het laatste deel van zijn loopbaan was hij werkzaam als senior-onderwijsadviseur. Daarnaast is hij sinds 1995 actief als coach, trainer en adviseur met een eigen praktijk.

Voor meer informatie over het programma van de stichting zie: www.beemstervertoeving.nl.

Meer berichten