Een voorstelling waarin het Franse en het Nederlandse lied elkaar ontmoeten.
Een voorstelling waarin het Franse en het Nederlandse lied elkaar ontmoeten. ((Foto: Claudia Otten))

Chansons van Schoonheid en Troost

MIDDENBEEMSTER - Rob Stoop komt zaterdag 29 februari met zijn accordeon naar de Beemster Keyser. Hij is deze avond de speciale gast bij het concert van Britta Maria en Maurtis Fondse. Onder de naam 'Chansons van Schoonheid en Troost' bezingen en bespelen zij gedrieën het leven in al haar facetten, de liefde, de hoop, maar ook de pijn en de teleurstelling, het gewone en het bijzondere. Van opzwepend levensgeluk naar diepe ontroering.

Een voorstelling waarin het Franse en het Nederlandse lied elkaar ontmoeten. De 'groten' zullen niet ontbreken: chansons van Aznavour, Brel, Gainsbourg, maar ook liedjes van Toon Hermans, Herman van Veen en Jenny Arean. Ook worden vertalingen van Franse Chansons naar het Nederlands ten gehore gebracht en zal eigen werk niet ontbreken. Britta Maria zang, Maurits Fondse: piano/vocalen en de uit De Rijp afkomstige pianist/accordeonist/componist Rob Stoop. Hij is geen onbekende in onze regio, heeft een rijk ouvre aan eigen composities, speelt solo, draait onder meer met een theatrale voorstelling en speelde bij vele landelijke en regionale bekenden.

Het belooft weer een bijzondere, mooie avond te worden in de Beemster Keyser. Zaterdag 29 februari, aanvang 20.30 uur, Middenweg 148, Middenbeemster. Kaarten zijn te reserveren via info@wiewatwaarop49.nl of via 06-54667049.

Meer berichten