Wies en de Liefde.
Wies en de Liefde. ((Foto: aangeleverd))

Wies en de liefde in de huiskamer

ZUIDOOSTBEEMSTER - Het gezelschap Wies en de Liefde vult woensdag 11 maart, met hun Nederlandstalige muziek, één van de huiskamers in de Zuidoostbeemster.

Wies Kavelaar en haar liefdes (muzikanten) staan aan de vooravond van de cd-presentatie van hun debuutalbum 'ZonderDagen'. Voorafgaand daaraan kan men genieten van een try-out in de intieme setting van een huiskamer. Een muzikale avond vol lyrisch geschreven, poëtische Nederlandstalige nummers, met als onderwerp de liefde, in al zijn facetten.

Wies en de Liefde bestaat nu vijf jaar, schrijven en componeren hun eigen werk, wat nu vastgelegd is op het album. 'ZonderDagen'. Een debuutalbum dat luistert als een muzikale roadtrip en veel aandacht voor het woord bevat. Een verzameling afwisselende nummers, vol verrassende muzikale wendingen. Het album en de voorstelling beschrijven de complexiteit van de Liefde door de ogen van een levenslustige dertiger in een wereld waarbij haar eigen ontdekkingstocht soms taboedoorbrekend blijkt.

Woensdag 11 maart, aanvang 20.30 uur, kaarten kosten 15 euro te reserveren via info@wiewatwaarop49.nl. Na betaling van de kaarten wordt het adres bekend gemaakt.

Meer berichten