Voorstelling 'De onbetaalbare loodgieter'.
Voorstelling 'De onbetaalbare loodgieter'. ((Foto:aangeleverd))

Klucht in De Kerckhaen

WESTBEEMSTER - Toneelvereniging Paulus II voert zaterdag 21 en 28 maart een klucht op in drie bedrijven. Het stuk 'De Onbetaalbare Loodgieter' is van Hans van Wijngaarden en de regie is voor de laatste keer in handen van Kees Veenhof. Traditiegetrouw vinden de voorstellingen plaats in De Kerckhaen in Westbeemster, aanvang 20.00 uur.

Ria en Pim Spaander zijn drieëntwintig jaar getrouwd en het wil de laatste tijd niet zo erg meer vlotten tussen die twee. Kleine ergernissen worden enorm opgeblazen tot ergernis van hun dochter Petra. Als Pim uiteindelijk besluit om een poosje af te gaan koelen en op zakenreis gaat, is Ria vastbesloten haar onafhankelijkheid te bewijzen. Opeens staan daar oom Dirk uit Australië en diens broer en zus op de stoep. Oom Dirk wil zijn kapitaal bij leven verdelen onder de familie. Degene die hem het beste kent, zal het meeste krijgen. Maar wat moet Ria nou? Pim is weg en zij kent oom Dirk eigenlijk niet. Dus roept Ria de hulp in van… de onbetaalbare loodgieter. Dat dit tot veel absurde situaties zal leiden mag duidelijk zijn.

Het belooft weer een hilarische avond te worden. Met op beide avonden een verloting van prijzen en met zaterdag 28 maart een muzikale afsluiter.

Kaarten voor deze voorstelling (volwassenen 8 euro en kinderen tot 12 jaar 5 euro) zijn te koop bij De Kerckhaen in Westbeemster, 06-22569403, of na 18.00 uur bij Angelique Timmer 06-55112949 (Middenbeemster) of Josine Tol, 06-27050513 (Zuidoostbeemster).

Meer berichten