Maya tijdens haar wereldreis.
Maya tijdens haar wereldreis. ((Foto: Aangeleverd))

Maya Zingt de Wereld Rond

MIDDENBEEMSTER - 'Maya Zingt de Wereld Rond' is een kindervoorstelling voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar. Maya zingt zaterdag 23 maart om 14.30 uur in Onder de Linden. De voorstelling komt uit een koffer en het decor bestaat uit de speler zelf en haar publiek . Met interactie als sleutel, speelt iedereen een rol in de voorstelling. Langzaam veranderen de aanwezigen allemaal in wereldburgers en maken ze samen de wereld mooier. Het is een avontuurlijk en antropologische reis over planeet aarde.

Maya is nieuwsgierig naar de wereld en de mensen die daar in leven. "We zijn allemaal op dezelfde planeet geboren, maar toch is iedereen anders. Wat maakt ons verschillend? En maakt dat wat uit? Aan de andere kant lijken we allemaal op elkaar en doen toch ook weer dezelfde dingen." Maya gaat met de jonge bezoekers op ontdekkingsreis over de wereld waarbij ze er samen vrolijk op los zingen en trommelen. De liedjes hebben herkenbare thema's op muziek uit alle windstreken van o.a. Samba Salad en Barbatuques. Samba, jazz, flamenco, pop en vele andere muziekstijlen. Meedoen? Kom vooral verkleed als een echte wereldburger!

Reserveren kan via: www.onderdelindenbeemster.nl. Kaarten kosten 8 euro. Onder de Linden bevindt zich aan Middenweg 150 in Middenbeemster.

Yvette van der Does
Meer berichten