AVéWéGroep steunt Erfgoed Marathon

  Nieuws
Dhr. Cas Verhage ondertekent het contract namens Nh1816 Verzekeringen. Joost Brugman van AVéWé Groep en bestuursleden Beemster Erfgoed Marathon kijken toe. (Foto: aangeleverd)
Dhr. Cas Verhage ondertekent het contract namens Nh1816 Verzekeringen. Joost Brugman van AVéWé Groep en bestuursleden Beemster Erfgoed Marathon kijken toe. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

BEEMSTER - De AVéWé Groep is de nieuwe hoofdsponsor van de Beemster Erfgoed Marathon. Het financieel advieskantoor wordt daarbij gesteund door Nh1816 Verzekeringen.
De coöperatieve verzekeraar heeft geen winstoogmerk en doet vanuit de samenwerking met AVéWé graag iets terug voor de maatschappij door bij te dragen aan het evenement en het betrokken goede doel Visit Beemster.
Met de opbrengst van de Beemster Erfgoed Marathon worden jaarlijks goede doelen in de Beemster polder ondersteund. In 2019 is gekozen voor VISIT Beemster.
Volgend jaar is de Beemster polder 20 jaar UNESCO Werelderfgoed. Door VISIT Beemster worden in samenwerking met vele organisaties en verenigingen uit de Beemster diverse activiteiten georganiseerd. Binnenkort zal VISIT Beemster een beginnende lijst met activiteiten bekend maken.

Meer berichten