Optreden tijdens benefietvoorstelling bij Onder de Linden.
Optreden tijdens benefietvoorstelling bij Onder de Linden. ((Foto: Onder de Linden))

Succesvol benefietvoorstelling Onder de Linden

MIDDENBEEMSTER - De druk bezochte benefietavond heeft ervoor gezorgd dat Onder de Linden door kan gaan. Hier is Onder de linden natuurlijk heel blij mee bedankt alle bezoekers voor hun komst en bijdragen. 

225 bezoekers in de Keyserkerk, die een unieke voorstelling kregen voorgeschoteld, zorgden voor een daverend applaus toen Nina de la Croix, die op voortreffelijke wijze de avond presenteerde mocht vertellen dat het eindbedrag van de benefietavond uitkwam op 5245,00 euro. Tel hierbij een bedrag op van 500 euro van de door verschillende ondernemers gesponsorde verloting en het bestuur van Onder de Linden gaat met vertrouwen het komende seizoen in.

De toekomst van Onder de Linden is echter pas zeker wanneer het gemeentebestuur terugkomt op haar eerdere besluit om de subsidie voor cultuur te beëindigen.

De artiesten die geheel belangeloos optraden zien de meerwaarde van theaters als Onder de Linden, evenals de ruim 200 bezoekers. Dit maakt toch duidelijk dat cultuurbrengers als Onder de Linden een functie in de Beemster hebben. In elk geval wordt op dit moment al gesleuteld aan het programma 2019/2020 en Onder de Linden rekent, door het seizoen genomen, ook op de bezoekers van de benefietavond.

Meer berichten