Een nieuwe naam voor Boeren Burgers Waterbelang: Natuurlijk BBW

REGIO - De waterschapsverkiezingen komen er weer aan. Deze worden 20 maart gehouden. Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, HHNK, het waterschap in Noord-Holland Noord heeft de taak om te zorgen dat we gezond, schoon water hebben en dat we achter veilige dijken kunnen leven en droge voeten houden. Taken waar lang niet iedere inwoner zich van bewust is.

Boeren Burgers Waterbelang is een partij die twee zetels heeft in het huidige Algemeen Bestuur van het waterschap HHNK. Door de directe samenwerking met de afdelingen van de Koninklijke BLN-Schuttevaer en het Koninklijk Watersportverbond is de partij sterk verbreed en klaar voor een succesvolle keuze in komende verkiezingen! Hiermee heeft de partij ook een andere naam gekozen en gaat de verkiezingen in onder de nieuwe naam Natuurlijk BBW.

naamswijziging ingegeven door de gedachtegang van de partij, "Want onze omgeving moet vooral veilig, gezond en schoon zijn," aldus het partijbestuur.

Natuurlijk BBW is een partij zonder politieke belangen, die zich inzet voor de belangen van de bewoners in het gebied van HHNK. De partij streeft naar een veilige, schone en gezonde omgeving in combinatie met een eerlijke verdeling van de kosten. Daarnaast wordt er actief ingezet op het realiseren van veilige schaats- en recreatieve vaarroutes.

Lijstduwer

Als dochter van een tulpenkweker kent top-schaatsster en kersvers wereldkampioen Irene Schouten uit Andijk het belang van een goed werkend waterschap. Schoon water dat snel afgevoerd kan worden is een must voor iedereen die woont op een plek als Noord-Holland, waar we grotendeels onder zeeniveau leven. Irene Schouten bezet plek 49 op de kieslijst van Natuurlijk BBW en is daarmee lijstduwer.

Meer berichten