Uitreiking van de sponsorcheque door Tuincentrum Koen bij de Os.
Uitreiking van de sponsorcheque door Tuincentrum Koen bij de Os. ((Foto: Aangeleverd))

Hospice Thuis van Leegwater ontvangt geweldig sponsorbedrag

MIDDENBEEMSTER - Hospice Thuis van Leeghwater nodigt regelmatig haar sponsoren uit voor een nadere kennismaking met het vrijwilligerswerk binnen ons Hospice. Deze keer viel de beurt aan Arnold en Marjan van Tuincentrum Koen. Bij hun bezoek aan het Hospice brachten zij een geweldige cheque mee ter waarde van 750 euro.

Tuincentrum Koen haalt geweldig sponsorbedrag op

Marjanne Leenstra van Hospice Thuis van Leegwater: "Dit fantastische bedrag is de opbrengst van de kerstbomenbon, een actie die in december vorig jaar door de firma Koen, voor de tweede maal, met groot succes werd gehouden.

Bij inlevering van de bon en de aankoop van een prima kwaliteit kerstboom schonken Arnold en Marjan 2 euro aan het Hospice.

Dagelijkse leven

Tijdens hun bezoek werden Arnold en Marjan, onder het genot van koffie met wat lekkers, geïnformeerd over het dagelijkse leven in het Hospice.

Voor sponsoren als Tuincentrum Koen betekent een bezoek een bijzondere ervaring die zij niet snel weer zullen vergeten, want binnen de muren van het Hospice wordt een warm en liefdevolle omgeving geboden aan de bewoners in hun laatste levensfase.

Ze zien dan ook dat hun donaties met zorg besteed worden voor het welzijn van de bewoners. Tuincentrum Koen bevindt zich aan Purmerenderweg 42a in Zuidoostbeemster, www.tuincentrumkoen.nl

Meer berichten