ASN Autoschade van den Heuvel voor vakkundig herstel autoschade

Partnerbijdrage
Garage van ASN Autoschade v.d. Heuvel in Purmerend.
Garage van ASN Autoschade v.d. Heuvel in Purmerend. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - ASN Autoschade van den Heuvel, die sinds april 2015 gevestigd is op de Baanstee in Purmerend, is sinds april 2019 aangesloten bij Schadegarant als hersteller. Schadegarant is een stichting, waarbij diverse verzekeringspartijen zijn aangesloten die autoschades voor verzekerden vakkundig en vlot herstellen.

Schadegarant heeft kwaliteit, veiligheid, klanttevredenheid en efficiëntie hoog in het vaandel staan. 'Wij kunnen ons hier helemaal in vinden en zijn blij dat we vanaf april nog meer klanten met een vakkundig herstelde auto de weg op kunnen sturen,' zegt Wouter van den Heuvel, eigenaar van ASN Autoschade van den Heuvel.

'In de afgelopen vier jaar is er een hoop gebeurd. We openden een nieuwe ASN autoschade vestiging in Zaandam en namen een vestiging in Purmerend (voorheen Autoschade Veltrop) over. Met deze twee vestigingen kunnen we in een groot gebied onze klanten hulp bieden, waarbij kwaliteit, snelheid en service voorop staan. In de omgeving van Purmerend waren er nog niet veel Schadegarant herstellers, dus het is mooi dat wij dit gat kunnen opvullen", aldus Wouter.

In de komende jaren hoopt hij, samen met zijn team, nog veel meer auto's strak in de lak op de weg te kunnen zetten. Hoe dat er precies uitziet, weet hij nog niet. Maar hij blijft altijd dromen over nieuwe uitdagingen en kansen.

Is uw auto verzekerd via Schadegarant? Vanaf april kunt u terecht bij de vestiging in Purmerend: ASN Autoschade van den Heuvel is gevestigd aan Ohmstraat 60 in Purmerend. Tel.: 0299-460503 mailadres: purmerend@asnmail.nl