De bijeenkomst is gratis voor alle ondernemers in deze regio.
De bijeenkomst is gratis voor alle ondernemers in deze regio. ((Foto: aangeleverd))

Met de hacker aan tafel

REGIO - De Purmerendse Regio Ondernemers (PRO), Purmerendse Centrum Ondernemers (PCO), Koninklijke Horeca Nederland afdeling Purmerend en Beemster Ondernemer (BO) organiseren samen met het RPC, de Gemeente Purmerend en de Politie op maandag 25 november de Masterclass 'Cybercrime voor ondernemers'. Plaats van handeling is Burggolf aan de Westerweg in Purmerend. Het begint om 18.00 uur en duurt tot circa 21.30 uur. De toegang is gratis voor elke ondernemer in de regio.

Hoe weerbaar is uw organisatie? Bedrijven die gehackt worden doordat ze hun digitale veiligheid niet op orde hebben óf (klant)gegevens die op straat liggen door een simpele fout van een medewerker, je leest er vrijwel dagelijks over. Om dit te voorkomen zijn bewustzijn en kennis van security-risico's essentieel. Het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing organiseert om die reden gratis masterclasses in heel Noord-Holland.

Masterclass cybercrime

Tijdens de interactieve masterclass 'Houd Cybercriminaliteit buiten de deur' van een uur praten ethical hackers je bij over de ins & outs van cybercrime én cybersecurity. Gedeeld worden best practises en demo's en er wordt getoond hoe eenvoudig een hacker gegevens van een website kan stelen. Er is uitgebreid tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Na deze masterclass bent u bewust van de risico's en voorbereid op de toekomst.

Meer berichten