Activiteit voor de kleintjes in Bibliotheek Beemster

Algemeen
Kleuters beleven een ontspannen en actief muzikaal uurtje.
Kleuters beleven een ontspannen en actief muzikaal uurtje. aangeleverd

BEEMSTER - Na het grote succes tijdens Nationale Voorleesdagen begin dit jaar organiseert de Bibliotheek weer een serie Sing-ins in de Bibliotheek Beemster. Samen met je (klein) kind genieten van muziek, spel, dans en zingen tijdens de Sing-in in de Bibliotheek? Op zaterdag 9 november is weer zo’n gezellige bijeenkomst in de Bibliotheek aan de Tobias de Coenestraat 4 in Middenbeemster.

Diana Veldkamp is Muziek op Schoot docent en zij begeleidt een Sing-in voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud in de Bibliotheek Beemster. Samen met papa, mama, oma, opa of een andere volwassene beleven de kinderen een heerlijk ontspannen én actief muzikaal uurtje.

Muziek maakt je niet alleen slim, maar wist je dat je daarmee onder andere ook de taalontwikkeling van de kinderen enorm stimuleert? Er zijn nog twee bijeenkomsten met ieder een ander thema en de eerstkomende zaterdag mogen de kinderen hun Sint Maarten lampion meenemen.

Zaterdag 9 november van 10.15 tot 11.00 uur met als thema Sint Maarten; zaterdag 14 december van 10.15 tot 11.00 uur. Het thema dan is kerst.

Aanmelden kan in de Bibliotheek en via www.bibliotheekwaterland.nl/kaartverkoop Kosten; € 5,- voor een kind en begeleider die lid zijn van de Bibliotheek. Voor niet-leden is het € 7,50.