Eenzame ouderen worden tijdens feestelijke braderie in het zonnetje gezet bij Tuincentrum Overvecht Beemster.
Eenzame ouderen worden tijdens feestelijke braderie in het zonnetje gezet bij Tuincentrum Overvecht Beemster.
Bedrijf in Beeld

Tuincentrum Overvecht voor het goede doel

  Bedrijf in Beeld

ZUIDOOSTBEEMSTER - Tuincentrum Overvecht in de Beemster organiseert zondag 24 maart Het Tuinfeest. Tijdens deze feestelijke braderie is iedereen welkom, maar (eenzame/aan huis gebonden) ouderen worden als 'special guest' in het zonnetje gezet. Zij zijn via Stichting WonenPlus persoonlijk uitgenodigd voor een gratis dag vol muziek, spel, workshops, lekker eten en leuke cadeaus.

Eenzame ouderen tijdens feestelijke braderie in het zonnetje gezet

Het Tuinfeest in Tuincentrum Overvecht wordt georganiseerd door De GOLINTL Foundation in samenwerking met het regionale onderwijs en bedrijfsleven. Zij willen eenzame/aan huis gebonden ouderen graag verwennen met een leuke dag.

Vandaar Het Tuinfeest: een gezellige braderie met muziek, lekker eten, de workshop voorjaarsstukje maken met leerlingen van het Clusius College en spellen zoals jeu de boules, bingo met leuke prijzen en Oud-Hollandse spellen. Voor de uitgenodigde ouderen is deelname aan alle activiteiten gratis, andere bezoekers betalen een klein bedrag bestemd voor het goede doel.

Kinderboerderij

Naast leerlingen van het Clusius College, werken ook leerlingen van de Lourdes school, De Bloeiende Perelaar en 't Carrousel mee aan deze speciale dag. Zij hebben de afgelopen tijd zelf plantjes gekweekt en potten gemaakt en versierd. Deze krijgen de genodigden op 24 maart als cadeau mee naar huis krijgen.

Het Tuinfeest is voor jong en oud, dus ook voor kinderen is er van alles te beleven. Van een stormbaan en kinderboerderij tot springkussen, schminken en nog veel meer.

Signeersessie

Er is een binnen- en een buitenmarkt met onder andere foodtrucks, kramen met presentaties van bedrijven en heerlijke streekproducten. Schrijfster Edith van Walsum signeert haar nieuwe boek 'Onzichtbaar' over de vriendschap tussen een oudere man en een jong meisje. Een ontroerend verhaal over eenzaamheid, vriendschap en hoop.

Goede Doel

Bezoekers van Het Tuinfeest hebben niet alleen een gezellige dag, zij steunen ook het goede doel. Twintig procent van de weekendomzet (vrijdag-zondag) gaat naar het organiseren voor dit soort events in samenwerking met de GOLINTL Foundation. Dus kom in het weekend van 24 maart tussen 10 en 17 uur lekker shoppen en genieten bij Tuincentrum Overvecht in de Beemster!

Meedoen?

Wil je helpen om deze dag extra bijzonder te maken voor ouderen? Bedrijven en particulieren kunnen op verschillende manieren meehelpen. Van artikelen beschikbaar stellen voor de bingo tot logo sponsering en van sponsorpakketten tot het kopen van een ticket om zo een eenzame oudere een onvergetelijke dag te bezorgen! Meer informatie: https://www.tuinfeestovervecht.nl

Yvette van der Does
Meer berichten