Totaalconcept bij Mammoet Woongigant

  Bedrijf in Beeld

ZWAAGDIJK - Het inrichten en aankleden van een nieuwe of bestaande woning is steeds weer een uitdaging. Mammoet Woongigant gaat de uitdaging met de consument graag aan en heeft zich gespecialiseerd in het wensen- en eisenpakket van de klant. Of het nu gaat om veranderingen in de woonkamer, slaapkamer, hal, het balkon of zelfs de tuin.

De showroom is in een nieuw jasje gestoken. Het uitgebreide assortiment is nu overzichtelijker gepresenteerd, waardoor de klant een nog beter beeld krijgt van de diverse mogelijkheden en woonstijlen. Ook op het gebied van verlichting - van stoer en robuust tot modern en elegant - is Mammoet Woongigant een trendsetter.

Morgana slaaptestOp slaapgebied is één van de topmerken bij Mammoet Woongigant Morgana. De klant kan een speciale slaaptest (DNA) ondergaan; noem het 'een persoons gebonden profiel'. Hierbij wordt de juiste bedbodem, de matras en het hoofdkussen volgens het 'maatwerk principe' samengesteld. Deze slaaptest kunt u bij Mammoet Woongigant aanvragen en duurt ongeveer acht minuten. OutletNatuurlijk zijn er regelmatig artikelen die de showroom tegen zeer aanzienlijke kortingen mogen verlaten, omdat er plaats moet worden gemaakt voor de meest actuele collecties. Deze 'superkoopjes' zijn te vinden op de speciale Outlet afdeling.

Volledige ontzorging

Mammoet Woongigant heeft montage en bezorging in eigen beheer. Dat betekent dat er geen externe partijen worden aangetrokken, maar dat de klant altijd één aanspreekpunt heeft.

Mammoet Woongigant, Zwaagdijk 227, Zwaagdijk–Oost, tel. 0228-584796. Meer informatie:

www.mammoetwoongigant.nl.

Meer berichten